Dorpsstraat 3, Woudenberg: open tot 17.30 uur
Bel ons direct: 033 286 2022

Voorstraat 21-b

3931 HB, Woudenberg

€ 200.000,- k.k.

Wonen in een fijn appartement met als extra een grote garage.
In het gezellige centrum van Woudenberg tegenover de Jumbo is een appartement boven een bloemenwinkel te koop gekomen. Op de eerste 1ste verdieping liggen de recentelijk geheel gerenoveerd en ingedeelde appartementen. Tevens is er een groot dakterras aan de achterzijde van het appartement met uitzicht over het dorp. U bent binnen 150 meter bij het busstation, waarmee u met een kwartier in het centrum van Amersfoort bent. Op loopafstand van onder andere het Henschotermeer, Den Treek en de Utrechtse Heuvelrug.

De ingang van het appartement is in de centrale hal op de benedenverdieping en de trapopgang leidt naar het appartement. Naast de ingang liggen de grote garage met toegangsdeur.

Hal met aan de achterzijde van het appartement een slaapkamer met een deur naar het dakterras. Badkamer met inloopdouche en wastafel. Toiletruimte. Grote inbouwkast met meterkast en cv ketel opstelplaats. Lichte woonkamer met eveneens een groot raam met uitzicht, een mooie parketvloer, gladde wanden en plafond. Het appartement wordt geleverd zonder keuken, maar de aansluitingen zijn wel al reeds aangebracht.
  • 392 m2
  • 52 m2
  • 1 slaapkamers


Bekijk meer woningen