Dorpsstraat 3, Woudenberg: open tot 17.30 uur
Bel ons direct: 033 286 2022

Voorstraat 22

3931 HD, Woudenberg

€ 900,- per maand

Midden in het gezellige dorp van Woudenberg TE HUUR winkelruimte. Deze winkelruimte is keurig onderhouden en onlangs binnen en buiten geschilderd. De directe omgeving van deze winkel kenmerkt zich door een divers aanbod aan winkels, horecagelegenheden en woningen. Door deze combinatie heeft de Voorstraat een belangrijke functie in het dorp en brengt het een levendige sfeer. De winkelruimte wordt belend door onder meer een boeken- postkantoor en woonwinkel. Er zijn voldoende parkeerplaatsen in de directe omgeving beschikbaar.
De winkel heeft een brede glazen pui met een frontbreedte van circa 7,8 meter. Een praktisch in te richten en te gebruiken winkelruimte. Toiletruimte, kantoorruimte en opslag mogelijkheid.
De huurprijs is exclusief gas/water/ elektra en btw.

Begane grond
Midden in de levendige centrum van Woudenberg te HUUR een winkelruimte. Deze keurige winkelruimte is keurig onderhouden en onlangs van binnen en buiten geschilderd. Groter glaspui met veel lichtinval. De oppervlakte van de winkel is ongeveer 105 meter en is praktisch in te richten en te gebruiken. Indeling: winkelruimte met achterin een toiletruimte en een extra kantoor en opslag ruimte.

Bekijk meer woningen