Dorpsstraat 3, Woudenberg: maandag open vanaf 09.00
Bel ons direct: 033 286 2022

Voorstraat 37-d
Verhuurd


€ 995,- per maand

Omschrijving
Aan de Voorstraat 37 stond in vroeger dagen een travalje. Een travalje is een open bouwwerk dat dient als tijdelijke stal. Paarden kunnen hierin worden vastgezet, zodat de hoefsmid de hoeven van deze dieren kan bewerken en beslaan met hoefijzers. Op deze prachtige locatie worden nu appartementen gerealiseerd.

Wij mogen namens de opdrachtgever vijf appartementen verhuren. De twee appartementen op de begane grond beschikken over een tuin op het zuidwesten en een strook grond bij de entreedeur van het appartement. De appartementen op de eerste verdieping beschikken over een balkon op het zuidwesten en zijn te bereiken via het trappenhuis of de lift. Voor alle appartementen wordt op de binnenhof een gedeelde ondergrondse restafvalcontainer geplaatst die met een pasje geopend kan worden.

Het parkeren vindt plaats aan de binnenhof, waar voor elke huurder een parkeerplaats wordt gerealiseerd. De locatie is gunstig gelegen, met winkels op korte afstand bereikbaar.
Indeling
De hal in het appartement geeft toegang tot de woon- eetkamer/keuken, twee slaapkamers, een badkamer en een separaat
toilet. Ook de meterkast is geplaatst in de hal.
Via de hal is tevens de berging met daarin de technische installaties
bereikbaar.

De appartementen op de eerste verdieping beschikken over een balkon op het zuidwesten en beschikken bovendien over een bergzolder, die bereikbaar
is door middel van een vlizotrap vanuit de hal.

Balkon
Balkon op het zuidwesten
  • 71 m2
  • 2 slaapkamers


Bekijk meer woningen