Dorpsstraat 3, Woudenberg: open tot 17.30 uur
Bel ons direct: 033 286 2022

Watersteeg 31

3824 EL, Amersfoort

€ 325.000,- k.k.

GA WONEN IN EEN TOREN EN GENIET VAN COMFORT EN UITZICHT

In het Amersfoortse appartementencomplex ‘De Toren’ is een wel heel bijzonder appartement te koop gekomen, dat in alle opzichten uw aandacht waard is. Uw heeft een eigen afgesloten parkeerplaats.

Algemeen
Het complex heeft 14 etages met 2 centraal gelegen liftinstallaties die elk 7 etages bereiken.
De fraaie ligging van het complex in een groene omgeving, biedt u door de vele, rond afgewerkte raampartijen veel uitzicht vanuit alle leefruimtes.

Het appartement
Vanuit lift komt u op de 6e etage. In de entreehal – met parketvloer- kunt u alle ruimtes efficiënt bereiken. Er bevindt zich een moderne toiletruimte met wasgelegenheid, grenzend aan een inpandige bergruimte waarin ook een aparte ruimte is voor uw wasmachine en droger, terwijl er nog voldoende ruimte is voor een aantal voorraad- en huishoudelijke spullenkastjes.

De woonkamer
Vanuit de hal kunt u meteen rechts naar een tweede, zeer royale inpandige opslagruimte. Daarnaast is de entree naar een zeer lichte en bijzondere woonkamer, waarbij grote, rond afgewerkte raampartijen een speciaal accent geven aan de inrichting.
Vanuit de woonkamer komt u via schuifdeuren op een fraai balkon, ook wel loggia genoemd dat u een prachtig en ver uitzicht biedt op het groene Nieuwland met een fraaie waterpartij.
De loggia heeft een inschuifbare glazen wand en is voorzien van zonnewering.
Er ligt parket op de woonkamervloer.

De Keuken
Een ruime open woonkeuken keuken is verbonden met de woonkamer en beschikt uiteraard over geavanceerde apparatuur, zoals een Zanussi inductie kookplaat, een Bauknecht vaatwasmachine en een inbouwkoelkast. Op de keukenvloer liggen licht plavuizen. Er is voldoende ruimte voor een gezellige eettafel.

De Badkamer
Terug in de hal vindt u links de entree naar een moderne badkamer met ligbad, een wastafel, design radiator en een aparte douchegelegenheid.

De Slaapkamers
Aan de linkerzijde tegenover de badkamer zijn de entrees naar twee slaapkamers.
Een grote ouderslaapkamer en een iets kleinere kamer, die beide veel lichtinval hebben door de rond afgewerkte raampartijen. Beide kamers hebben vloerbedekking.

Samengevat
Een bijzonder appartement op een mooie locatie dat de moeite van een bezichtiging ten volle waard is. Dus: kijken en gaan wonen.!
  • 100 m2
  • 2 slaapkamers


Bekijk meer woningen