Dorpsstraat 3, Woudenberg: open tot 17.30 uur
Bel ons direct: 033 286 2022

Willem De Zwijgerlaan 127

3931 KN, Woudenberg

€ 275.000,- k.k.

PRAKTISCH WONEN IN RUSTIGE WOONWIJK

Bovengenoemde prijs dient gezien te worden als vanaf biedprijs, de vraagprijs is €300.000,–.
Beschikbaar: een ‘tussenwoning’ met het etiket: ‘praktisch’, zowel van buiten als binnen. Gelegen in een rustige woonwijk in de gemeente Woudenberg. De voortuin is praktisch ingericht en is volledig ‘bestraat’ aangevuld met bloembakken en zitje voor het huis met een uitstraling van een groot ‘terras’. Ook de achtertuin is praktisch en onderhoudsvriendelijk aangelegd, terwijl een ruime berging (voorzien van elektra) over de hele breedte is geplaatst.
Tip. Uw woning heeft geen ‘overburen’ maar een aantal ‘garageboxen’.

Binnen
In de entree is plaats voor een garderobe, een toilet en de trap-opgang (met trapkast) naar de twee bovenverdiepingen.
U treft een fijne ‘doorzon’ woonkamer’ (met gashaard) en een ‘dichte’ keuken in een rechte opstelling en voorzien van diverse keukenapparatuur en de witgoed aansluitingen. Vanuit de keuken kunt u naar een terras en de achtertuin.

Boven
Op de 1e verdieping liggen 3 slaapkamers en treft u ook een inpandige berging. De badkamer is geheel betegeld en heeft een tweede, ‘vrij hangend’ toilet, een wastafelmeubel, een designradiator en een douchecabine. Twee slaapkamers hebben een extra inbouwkast.

Via een ‘afgesloten’ trapopgang komt u op de 2e verdieping, met een voorzolder met de opstelling van de CV-ketel en een vierde slaapkamer met een dakkapel. Wat opvalt is de praktische bergruimte aan beide zijden van deze verdieping.

Samengevat
Een woning die je gezien moet hebben om ja tegen te zeggen. Bezichtigen dus.
  • Tussenwoning
  • 178 m2
  • 114 m2
  • 4 slaapkamers


Bekijk meer woningen