Woudenberg
Dorpsstraat 3, Woudenberg: maandag open vanaf 09.00
Bel ons direct: 033 286 2022

Willem de Zwijgerlaan 157
Verkocht onder voorbehoud


€ 350.000,- k.k.

VOOR U BESCHIKBAAR: EEN RUIME UITGEBOUWDE GEZINSWONING
In een verkeersluwe, rustige woonwijk van de gemeente Woudenberg is deze – in 1989 uitgebouwde tussenwoning – bijzonder geschikt als gezinswoning – met vier slaapkamers en een vergrote leefruimte.
Zowel de voor- als de achtertuin zijn uitstekend verzorgd en de laatste – gelegen op het noorden – heeft gedurende de dag voldoende zon en schaduw. De tuin is volledig bestraat en geaccentueerd met opgemetselde beplante borders. In de achtertuin staat een stenen berging met elektra en een praktische ‘achterom’ zorgt ervoor dat de fietsen gemakkelijk in de berging kunnen.
Scholen en het dorpscentrum zijn dichtbij en er is voldoende parkeergelegenheid bij de woning.

LET OP!! de genoemde vraagprijs moet gezien worden als een vanaf biedprijs.

Indeling
Begane grond
In de entreehal is plaats voor een vernieuwd toilet met fonteintje en ventilatieraam.
De woonkamer ligt aan de voorzijde (de zuidkant) van de woning en heeft met het grote raam veel lichtinval. Zowel in de hal als in de woonkamer ligt een licht getinte kurkvloer. Er staat een fijne open haard. De praktische kelderkast heeft veel extra bergruimte, die altijd koel is. De genoemde uitbouw betrof de woonkamer die aan de achterzijde fors werd vergroot inclusief de woonkeuken in U-opstelling, met een lichtkoepel.
De opengewerkte buitenmuur is nu de afscheiding tussen de woonkamer en de ruime keuken.

1e verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers. Twee daarvan, waaronder de ouderslaapkamer, liggen aan de achterzijde en de derde grote slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde. Deze grenst aan de badkamer voorzien van een douchegelegenheid, een tweede toilet, een wastafel en een ventilatieraam. Er zijn inbouwspots en er hangt een design radiator. Op de vloer van deze verdieping ligt laminaat.

2e (zolder) verdieping
Op de voorzolder van de tweede verdieping zijn de witgoedaansluitingen en heeft u voldoende bergruimte. Eveneens is over de gehele breedte een kunststof dakkapel geplaatst met drie draai-kiepramen. Aan de voorzolder grenst een vierde royale slaapkamer eveneens met veel opslag- en bergruimte.

Extra informatie
• De dakbedekking van de uitbouw is in 2018 geheel vernieuwd.
• De Cv-ketel is in de stenen berging in de achtertuin geplaatst en heeft recentelijk een onderhoudsbeurt gehad.
• Het hele huis is voorzien van dubbel glas.
• Buitenzijde van de gehele woning geschilderd in 2021
• Deze woning is direct te betrekken want de inrichting kan indien gewenst achter blijven

Samengevat
Een praktisch uitgebouwde ruime tussenwoning die het bezichtigen meer dan waard is. Een afspraak maken is geen probleem. U bent welkom.
  • Tussenwoning
  • 178 m2
  • 111 m2
  • 4 slaapkamers


Bekijk meer woningen