Dorpsstraat 3, Woudenberg: morgen open vanaf 09.00
Bel ons direct: 033 286 2022

Willem de Zwijgerlaan 175
Verkocht onder voorbehoud


€ 309.500,- k.k.

KIES VOOR PRAKTISCH WONEN MET DUURZAME ACCENTEN.

Een straat om fijn, rustig te wonen nabij het centrum van de gemeente Woudenberg.
Er staat een keurig afgewerkte tussenwoning voor u klaar met een prima verzorgde voor- en achtertuin. De laatste ligt op het noorden en geeft gedurende de dag zowel zon als schaduw. Er staat een stenen berging met elektra en een fraaie schuur met landelijke uitstraling (stenen borstwering met daarboven gepotdekseld Douglashout). Ook deze ruimte is voorzien van elektra en biedt plaats voor de fietsen, kliko’s en dankzij de ruime deuren ook eventueel een motor. De tuin is deels bestraat en afgewerkt met beplante borders. Kinderen kunnen op loopafstand naar school en de ouders hebben goede parkeergelegenheid vóór de woning. Tevens is er een achterom.

Binnen
De entreehal heeft een praktisch (hang)toilet inclusief wasbakje, de meterkast (maart 2018) (met extra ruimte voor (bijvoorbeeld) de stofzuiger en opslag voorraad). Bijzonder detail is de extra ruimte waarin de wasmachine staat, keurig weggewerkt achter een antiek kastje met deurtjes.
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de woonkamer met veel lichtinval door een in 2016 aangebouwde erker. U kunt vele manieren van lichtinval kiezen dankzij de Trentshutters. Praktisch en origineel accent is een boekenkast die om de erker is gebouwd.
Op de vloer van de woonkamer ligt een houtkleurige laminaat.
Vanuit de kamer heeft u een open toegang tot een fijne keuken, met ondermeer een Bosch vaatwasser en een inbouwkoelkast. U kookt op gas. De keuken geeft toegang tot de achtertuin.

1e verdieping
Een vaste trap brengt u naar de overloop op de eerste verdieping waarop recent vloerbedekking is gelegd (2020). Er zijn op deze verdieping drie slaapkamers. De ruime ouderslaapkamer ligt aan de achterzijde en heeft veel lichtinval. Daarnaast ligt nog een kleinere ‘kinderkamer’, terwijl een tweede ruime slaapkamer zich aan de voorzijde bevindt. Alle kamers hebben een rol-hor en hebben laminaat op de vloer.
De keurige en nette badkamer aan de voorzijde heeft een ligbad met douchevoorziening, een tweede (hang)toilet, een waskom, een design radiator, een effectief ventilatiesysteem en een ventilatieraampje.

2e (zolder)verdieping
Op de voorzolder van de tweede verdieping is voldoende bergruimte beschikbaar en is ook de cv-ketel geplaatst. Er is aan de achterzijde een 4e (slaap)kamer met dakkapel gesitueerd en ook hier heeft u extra berg- en opslagruimte achter geplaatste schotten.

Bijzonderheden

o De woning is voorzien van energiebesparende zonnepanelen (2018)
o De dakisolatie is 3 jaar geleden aangebracht
o De pannendak is in 2018 volledig vernieuwd
o Bitumen op de dakkapel is in 2020 inclusief zink vernieuwd
o De riolering is zowel binnen als buiten vernieuwd

Samengevat
Het is zondermeer de moeite waard om deze woning nader te bekijken. Een afspraak is de eerste stap.
  • Tussenwoning
  • 150 m2
  • 89 m2
  • 4 slaapkamers


Bekijk meer woningen