Woudenberg
Dorpsstraat 3, Woudenberg: vandaag open vanaf 09.00
Bel ons direct: 033 286 2022

Zeisterweg 59-59a

3931 ME, Woudenberg

€ 1.495.000,- k.k.

BIJZONDERE DUBBELE WOONCOMBINATIE OP SCHITTERENDE LOKATIE

Voor u verder leest. Aan de rand van de gemeente Woudenberg, deels omgeven door een uitgestrekt natuurgebied, waaronder het Henschotermeer en de Treek bevindt zich een authentiek wooncomplex bestaande uit een (uitgebouwd) woonhuis en een bijgebouw, beide uit 1930 en in 2000 ingenieus uitgebouwd, gerenoveerd en met elkaar verbonden door een harmonisch ontworpen ‘sluis’- ontwerp.
Het betreft twee ‘huisnummers’ ( 59 en 59A ).
De vrijstaande woningen bevinden zich op een perceel van maar liefst 1584m2.

Het erf
Achter de woningen bevindt zich een carport met een houten overkapping waaronder meerdere auto’s kunnen staan. Een klein, eveneens authentiek ‘bakhuisje’ kan dienst doen als opslag voor (bijvoorbeeld) tuingereedschap,
U heeft keuze uit twee houten veranda’s, beide met een halve puntdak en dakpannen, waardoor u naar gelang de weersomstandigheden behaaglijk kunt ontspannen.
De tuin is rondom en aan de achterzijde – gelegen op het zuiden – treft u een ruim terras. Er zijn gazongedeelten en uw voortuin is deskundig beplant met borders en bloempartijen.

Indelingen

Het voormalige voorhuis (59)
In het karakteristieke voorhuis is nu de entreehal en de trapopgang naar de 1e verdieping. De begane grond is verder in gebruik als woonkamer met veel lichtinval. Er ligt een houtenparketvloer. In deze ruimte bevindt zich ook de ‘opkamer; die nu is ingericht als zitgedeelte. Er zijn twee inbouwkasten en er is een toegang tot een riante kelder. In deze ruimte is ook de apparatuur voor de beregening van de tuin.

1e verdieping
Vanuit de hal brengt een vaste trap u naar de eerste verdieping die geheel in gebruik is als slaapkamer, deze slaapkamer heeft drie dakkappelen waardoor het mogelijk is deze ruimte – naar wens – in meerdere slaap- of werk kamers onder te verdelen. Aansluiting voor water is aanwezig.

De tussenverbinding
Dit originele ‘voorhuis is door middel van de genoemde ‘sluis’-verbinding verbonden met het nieuwgebouwde woonhuis volgens dezelfde architectuur. In deze tussenhal bevindt de toiletruimte. Uiteraard kunt u ook op separate wijze beide woongedeelten binnen gaan.

Woonkeuken
In dit nieuw gebouwde gedeelte – met een vide – is een zeer ruim, op maat gemaakte woonkeuken gerealiseerd in een L-opstelling. Er ligt een natuurstenen aanrechtblad, met een Boretti 5-pits gasfornuis, een oven en een Bosch afwasmachine. Een grote gezellige eettafel geeft rondom uitzicht op de prachtige tuin. Grenzend aan de keuken is een badkamer, met inbouwkast, een tweede toilet, een inloop stortdouche, twee vrijstaande wastafels en een designradiator.
Naast de badkamer bevindt zich een bijkeuken met het witgoed en de Bosch cv-ketel (2016).
De gehele uitbouw is voorzien van vloerverwarming en via openslaande deuren kunt u naar de tuin.

De vide
In de woonkeuken is een trapopgang naar een riante vide die nu is gebruik is als slaapkamer (inclusief inbouwkast)

Het Bijgebouw (nr 59A)
U heeft een eigen ingang van dit woongedeelte
Het bijgebouw is opgedeeld in 3 gedeelten. Te weten: een kantoorruimte met toiletvoorziening en een keukenblok, een berging en een bovenetage welke ingericht is als 2-kamer appartement.

Het appartement
Het appartement heeft een woonkamer, een slaapkamer, een keuken en een badkamer met een eigen toiletvoorziening, een douche, een wastafel en een witgoedaansluiting.

Bijzonderheden
Het woonhuis en kantoor zijn voorzien van een alarminstallatie. Daarnaast zijn de woning en bijgebouw met appartement voorzien van CO2- en brandmelders, deze zijn gekoppeld aan een automatisch alarm.

Samengevat
U heeft de kans om kennis te maken met een uitzonderlijk ontwikkeld en karakteristiek wooncomplex voor diverse bewoning. Wij vinden het logisch dat u graag persoonlijk een kijkje wilt nemen. Een afspraak maken is de eerste stap.
  • Vrijstaande woning
  • 1.586 m2
  • 293 m2
  • 2 slaapkamers


Bekijk meer woningen