Dorpsstraat 3, Woudenberg: morgen open vanaf 09.00
Bel ons direct: 033 286 2022

Zwanebloem 10
Verkocht


€ 345.000,- k.k.

EEN BIJZONDERE ROYALE HOEKWONING IN EEN BIJZONDERE WOONWIJK. KIJKEN!

Bent u opzoek naar een kant-en-klare hoekwoning? Dan staat er een op u te wachten in de landelijke gemeente Woudenberg. Alle woningen in de Zwanebloem zijn op een bijzondere manier langs de gemeentelijke groenvoorzieningen gebouwd, met een speelgelegenheid voor de kinderen en parkeerplaatsen, waardoor u geen last heeft van autoverkeer langs uw woning. Een veilige speellocatie voor de kinderen.

Uw toekomstige woning heeft door een erker aan voorzijde een speelse karakter. De zonnige achtertuin is minstens 20 meter diep en heeft een berging.

De indeling is als volgt: De entreehal heeft een toiletruimte, de meterkast en een trapopgang naar de bovenverdiepingen. De keuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en geeft u via de erker vrij uitzicht naar buiten. De keuken heeft een moderne, witte uitvoering met een groot fornuis, diverse inbouwapparatuur en een granieten aanrecht blad. De woonkamer ontvangt– door de vele raampartijen –, waarvan één in de zijgevel veel licht. Er ligt een fraaie vloer en er is een deur naar de tuin en het terras. In de woonkamer is een praktische trapkast.

De overloop op de 1ste verdieping verbindt drie slaapkamers en een badkamer met douchecabine, wastafel en een tweede toilet.
Een vaste trap voert u naar de tweede verdieping. Hier heeft u een zeer grote slaapkamer met dakkapel aan achterzijde van de woning en een groot dakraam. Deze ruimte is strak afgewerkt met veel inbouwkasten waarin ook de cv opstelplaats en de witgoed aansluitingen.

Samengevat: U kunt wonen in een zeer goed onderhouden en lichte hoekwoning met een zonnige en royale tuin op een groene kindveilige locatie.
  • Eindwoning
  • 195 m2
  • 107 m2
  • 3 slaapkamers


Bekijk meer woningen